Po proudu Času

Po proudu Času

Anotace: ...

Svět mezi zemí a myriádami hvězd
dávné království Ušlechtilého lidu
ležíc na vyschlé řece Času
v svůdném, půvabném závoji zapomnění.

Děti minulosti a hlubokých lesů
podobenství blankytných dnů života
učení ztracené prolitou krví
utopie míru a otevřených srdcí...

Vládci lesů, nezlomni ve své čistotě.

Svět mezi sny a myriádami hvězd
Čas, jenž barví krví chladnou zem
za provolávání slávy
z úst nevědomých otroků Systému.

Lidé, jež prohráli souboj s Časem
uvrhli sami sebe do propasti zkázy,
vstříc většímu dobru šťastné společnosti
jednotný lid na cestě ke světlým zítřkům
dystopie chaosu a emoční prázdnoty.

Budoucnost, tajemná noc za měsíčního svitu
list, unášený proudem řeky
věčná pouť, do dálek neznáma.
Autor Jeffree, 07.08.2014
Přečteno 233x
Tipy 3
Poslední tipující: jitoush, Jort, Kubský P.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí