Poslední bitva

Poslední bitva

Anotace: Snad jsem vybral dobrou kategorii, je to můj první počin tady..Díky všem.

V údolí čeká nás poslední nápor
stůj hrdě, nepovol, zní mi v uších
zrak upřen k nebi, k domovu duší
za kopcem uvidím krvavý prapor

Šiky se srocují, řinčení brnění
přilbice na tváři příjemně chladí
kolem mě mužové, staří i mladí
slunce se schovalo, přichází zatmění

Jízda se rozjíždí z prudkého kopce
v krvavých kalužích koupe se meč
vydej se s přáteli na poslední zteč
probudíš v sobě instinkty lovce

Na poli leží tiše tisíce těl
a z hrudi ti trčí tři černé šípy
v rukou držíš zástavy cípy
přichází smrt když život oněměl
Autor Hugo, 11.08.2014
Přečteno 258x
Tipy 5
Poslední tipující: Laven De Brig, terezkys, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

i když nemám ráda básně o válce....tato se ti povedla

11.08.2014 21:49:36 | jitka.svobodova

Díky za pozitivní komentář..! :)

12.08.2014 09:14:40 | Hugo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí