Stvrzeno polibkem

Stvrzeno polibkem

Anotace: ...

Je to skoro mimo zákon,
to co děláme.
Je skoro zločin,
jak se chováme.

Jsme jako dva psanci,
kteří utíkají před pravidly.
Jsme jen blázni,
co nevěří na modlitby.

Možná,
že jsme jen dva lidé,
co se hledali.
Už vím,
že nic není černo-bílé,
jak to bývalo na staré fotografii.

Uzavřeli jsme dohodu
vše jsme stvrdili polibkem.
Stojíš mi po boku,
žijeme okamžikem.
Autor Taloued, 12.08.2014
Přečteno 404x
Tipy 16
Poslední tipující: Eru Alonnar, Akrij8, divoska_jaja, Lioness, James Libustka, kamínek, Jort, AndreaM, střelkyně1, jitka.svobodova, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jednoduché a moc pěkné, díky!

14.09.2015 17:24:00 | Black Sardinian

STojíš mi po boku,
žijeme okamžikem.

to je nejdulezitejsi...

29.09.2014 12:54:28 | James Libustka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí