Naděje

Naděje

Anotace: zatím marná

 

 

Má srdce unavené

na kusy roztrhané

necítí už žádný cit

myslí, že nebude líp.

 

A pak ji našla láska

z očí jí spadla páska

vidí, že chyběla mu

doteď má v srdci jámu.

 

Má srdce uzdravené

záplatou vyspravené

hltá každičký cit

ví, že bude jen líp.

 

Uzdravila ji láska

z citů ovázala páska

nenechá ji nikdy samu

tuhle smutnou dámu.

 

Pak zakřičí na celý svět

vodopád milostných vět

že našla lásku v tobě

po hrozně dlouhé době.

 

 

Autor Martinecka23, 13.08.2014
Přečteno 323x
Tipy 1
Poslední tipující: Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí