Morgan le Fay

Morgan le Fay

Anotace: Pokus o jednu opředenou Artušovskými legendami.

Z hlubin temnot volám vás
magie mocnější než sen
když uslyšíš sladký hlas
proměním noc v černý den

smaragdové oči září
přede mnou poklekne král
zamrzlý je úsměv tváří
když já vejdu, ztichne sál

Mým bratrem je sám Artuš
nenávistí k němu hořím
snad vytáhne špatnou kartu
stanu se jeho příkořím

Merlin ten mi kazí plány
čaroděj a dračí vládce
ať jsou jeho údy rvány
na hranici shoří zrádce

Až se smrtí mojí krve
vydám se do Avalonu
spolu budem jako prve
mlha zavírá svou clonu
Autor Hugo, 14.08.2014
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí