Opony divadel

Opony divadel

Anotace: Každou vteřinu Minutu a hodinu Mění se obloha Ráno i večer Vždy je jiná Mění se...

Každou vteřinu
Minutu a hodinu
Mění se obloha
Ráno i večer
Vždy je jiná
Mění se obloha
V oponu divadel

S každou proměnou
Připomíná oponu
Zvednutou a staženou
Pod nebeskou oponou
Odehrávají se nesčetné
Divadelní hry
Životem režírující

Vše na zemi
Kazdý z nás
Má svou roli
Jen já
Stojím tu
Sledující
Přec také hraju
Autor Jan Bartek, 14.08.2014
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí