Tvé úplné zatmění Měsíce....

Tvé úplné zatmění Měsíce....

Anotace: zatmění...

Vím že hvězdy slovům říkají
víc se tě neptají
tvář odvrací
když se navrací
jeden stín z tisíce
tvé úplné zatmění měsíce
do smrti když nevěří tomu
v tom zrcadle
spadlo jablko ze stromu
je kyselé,hned vedle
trochu jedu
z Evy a jejích úst
když v předu
potkává se roj robotu
lidi nemůžou růst
nemají už jedno století
žádný sňatek z rozumů
když zas tak znovu šeptají
ale nepoznají
křik do noci
z té vlastní bezmoci
že nehoří jim svíce
tvé úplné zatmění měsíce
Autor Radek.oslov.Šafárik, 16.08.2014
Přečteno 256x
Tipy 1
Poslední tipující: WIRUS
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hotový slovopád... utápím se v něm.

z Evy a jejich úst (jejich - jejích ?)
když vpředu
potkává se roj robotů
(pozn.korekt.)

16.08.2014 17:48:58 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí