Rande

Rande

Anotace: ...

 

 

Když soumrak pad

na horu klád

Nastoupil chlad

on vidí jí rád

 

Slunce přestalo hřát

sejdou se snad...

Budou si přát

ukojit hlad

 

Den není mlád

stín na ně spad.

Mohou se smát?

Užívat vnad?

 

 

Autor Martinecka23, 17.08.2014
Přečteno 302x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí