Resuscitace

Resuscitace

Anotace: ...

trpící

ve kterých
roste nenávist
jako houbovitá rostlina
prorůstající veškeré póry těla
a samotní čekají
na
milostně mocnou matku
smrt

trpící mykóza

vlnící se jako
růžová
saténová látka
pokrývající
nejméně důležité části těla
kurtizán z východních zemí
v kontrastu s jejich tmavou pletí

teatrální snaha

resuscitovat
je až na pár detailů
perfektně zahranou scénou,
ale tak,
snaha se cení
a teď

pár veselých veršů:

kruh lidí se drží za ruce!
vesele výskající!
smích otřásá hlasivkami!
vše je perfektní!
pohřeb se vydařil!

a pak se nevyhnutelně dostaví ten pocit:
...
nikdo si vlastně žádnou resuscitaci nepřál
...
Autor Taylor Nash, 18.08.2014
Přečteno 252x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, Gwendoline
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí