Smutný

Smutný

Anotace: :o(

 

 

 

Tak smutný
je pohled
do očí
co se vzdaly
 
Asi nutný
ten dohled
nekončí
ho spoutali
 
Čestný
už sto let
kát se učí
jak malý
 
Nechutný
slov jed
z nich křičí
vše vzali
 
Bezesný
jak led
prý stačí...
život dali
 
 
 
Autor Martinecka23, 19.08.2014
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí