U stejný řeky

U stejný řeky

Anotace: Že dvakrát do stejný řeky nevstoupíš? Hmm možná.

U stejný řeky
stejný je brod
ale voda je jiná
i jinej je plot
co nás teď dělí
na dobrý i zlý
na ty co smějí
a ty co se nesmějí.

To když jsem zpíval
a došel mi dech
krev se mi honila
kohoutí spěch.
Tam-tam zní
domů bez ní
snad se tím
konečně nasytí.

Při cestě na horu
myslím si svý
pramínek naděje
kde budu žít.
Dnes není dáno
je rozestláno
třeba se ráno
z toho neprobudím.

Když pod sněhem leží
tak je i mou
poslední svíčkou
zapálenou.
Pak dlaně sepnu
svou modlitbu řeknu
že jsi jediná
v kterou dnes věřím.
Autor m.o.d.r.á.s.e.k, 29.01.2007
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí