Tíživá otázka

Tíživá otázka

Anotace: Přečtěte si a posuďte sami.

Pablesky v očích, v kterých
vidíš celý svět a
to jsi nikam necestoval.
Na srdci leží otázka.
Co jsi zřel v mých
modrých očích?

Možná vztek nebo strach.

Neodpovídáš. Snad se
mě nebojíš dívko s
hnědými vlasy.
Křičím počkej, ale ty bez
ohlížení utíkáš.
Neutíkám, to nemá smysl.

Ještě k tomu začíná pršet.

Nikoho už nevidím.
Přede mnou mlha
a možná i dým.
Zahlédla jsem postavu.
Nevelkou, nemalou.
Nesilný, neslabý.

Nejspíš se jedná o muže.

Stojím na místě a nemůžu
se pohnout, jak přibitá.
Jak kouzlem stojí u mě.
Místo slz jen krev.
Neodvrátím zrak.
Lítostně čekáme svůj konec.

Už nám nikdo nikdy neodpoví.

A kdo taky? Už jsme tou mlhou.
Autor Laven De Brig, 20.08.2014
Přečteno 301x
Tipy 4
Poslední tipující: Zasněný básník, AndreaM, Petbab, Amonasr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

celkem zajímavě tajemné, již se ve Tvé tvorbě rýsuje styl

21.08.2014 09:27:49 | Petbab

Zajímavé :-)

20.08.2014 23:45:16 | Amonasr

Nejisté, nevýrazné, konečná.

20.08.2014 23:31:10 | Happyyz

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí