Elfí paní...

Elfí paní...

Anotace: Neodolala jsem při koukání na Společenstvo prstenu...:o)) Ale jak tak na to koukám asi jen chabý pokus...budu ráda za každý komentář...

Vlasy temné,
jako soumrak v Elfii,
když oči smutné jsou,
slzí jí.

Krásná paní,
oděna v elfí šedi.
Prochází lukami
a do dáli hledí.

Láska jí odešla
do cizí války.
Ona však svolila,
když vrátí se zpátky.
Autor Biggi, 04.03.2005
Přečteno 623x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí