Těší mě, jsem Ammazonic

Těší mě, jsem Ammazonic

Anotace: Nezbývá než se představit... varuji, je dlouhá....

Jsem amazonka z pralesa
Za nejdelších nocí
Mířím za tebou od lesa
Se svou kouzelnou mocí.
Připoutám tě ke stromu
Tam, kde slunce nevychází,
Tam, kde moje území,
Má vlast,
Má láska se nachází.

Jsem amazonka –
Křídla – as - mám
A mávám jimi andělsky,
Když mým srdcem já ďábelsky
Dál tebe objímám…

Nevnímáš ta hejna vran,
Co kolem mě krouží
A lásku mou, plnou ran,
Která dál mě souží…

Jsem amazonka silná
snad sličná děva vilná
Zároveň kámen plný mechu
A dcera bezdechého dechu
Jsem amazonka
Dlouhé vlasy
Smutný pohled
Hnědé řasy
Nenalíčená
nedokonalá
zasněná
A velmi malá

Jsem amazonka.

Kráčím k Tobě
Zapomeneš na mě až v hrobě –
Stále budu kdesi v Tobě..
Dám tobě, ty mně, my sobě…
Vše z duše, a řeknem si všechno,
Neposlouchám hip hop, techno,
Jsem smutkem a zklamáním věčně opojená,
Jsem velká přítěž,
Z části žena…

Tak vyprávěj mi i o sobě…..
Až budu umírati v hrobě…

Jsem amazonka zvrácená
A má touha je schoulená v tisíce podivných letokruhů..
Snad poslední jsem svého druhu…???

Když uchopíš mne pevně,
Tak mě nikdy nelapíš,
Zhynu v náručí skrovně –
V jedné chvíli mne ztratíš..

Víš, má duše nezáří
Víc než milion tváří
A city zle se zatváří
Když s tebou jsem…
Nás nespáří!

Dýchám, bráním se, tvá rychlost
Omezuje mou svobodu,
Nechci nadále si chodit
Pro kus chleba, pro vodu…

Vyhýbej se mi, mě získáš –
Chceš-li amazonku mít,
Jakmile mne budeš lovit –
Nenechám se zachránit.

Naslouchej mi, rozmazluj mne –
Já se nechám velmi ráda –
Nepřežeň to, touho slastná,
Neb já ukážu ti záda.

Umyj oči,
Měj v nich kouzlo, které nikdy nezkrotím---
Jen tak mohu být s tebou šťastná –
Nevypustit srdce rým…

Chci hořet a ty se mnou –
Má duševní slabosti –
Nemohu říct srdeční,
Jsem plna vlastní hořkosti –

Když ztratil se mi srdce klíč,
Stále s tebou
A ty spíš
Tam ve mně,
Kde se spává…

O čem se ti zdává..???

Tvá amazonka světy bloudí…
A od každého srdce loudí..
Pakli-že má, po čem touží,
Dál bloudí,
Mělce srdce své dál souží-

Jsem Ammazonic z pralesa…
Má víra přesto neklesá
Že najdu co jsem hledala
A doženu, co zaspala…

S beznadějí, skepsí, smutkem,
Staň se, fantazie, skutkem
Autor Ammazonic, 29.01.2007
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Proč bych se měla zlobit:-)) Ne, to ne... posílám pusu...a díky za komentáře... pa...

21.02.2007 19:56:00 | Ammazonic

Mě se to taky líbí, ale možná bych to rozdělil na dvě. Zhruba napůl ta první by byla za 100 je nápaditá, verše rytmus, všechno mi sedí.., výborná!
ta druhá půlka už trochu kulhá..
Ale nejsem žádnej odborník.. jen se mi to takhle jeví, tak se na mě za to nezlob

21.02.2007 14:09:00 | La Suneteto

soukromá modlitbička?ty jsou důležité,ať prosíme o déšť,nebo o lásku..líbí se mi to.

05.02.2007 13:59:00 | S&made

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí