Sermo Generalis

Sermo Generalis

Anotace: " obecní promluva "

Konečně jsem se dočkal
konce mého utrpení,
už je mi dokonce lhostejné
i toto veřejné ponížení.

Mučili mě na provazech
podle útrpného práva,
jen abych přiznal vše
i to co není pravda!

Nazývají mne kacířem,
čtou smyšlená obvinění,
rozsudek je předem znám -

..." SMRT UPÁLENÍ! "...

Prý smlouvu se samotným ďáblem
podepsal jsem vlastní krví,
ano k tomuto činu jsem se přiznal,
i když vůbec nevím o čem mluví.

I přes všechnu tu bolest
já odpouštím těmto lidem,
zrak můj odvracím k Bohu,
má duše naplněna je klidem...

Autor WIRUS, 26.08.2014
Přečteno 493x
Tipy 2
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, AndreaM
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí