Tisíckrát

Tisíckrát

Anotace: ...

 

Tisíckrát za den zachytím

Tvůj letmý pohled

Tisíckrát za den ucítím

Tvůj lehký dotek

Tisíckrát za den uslyším

Tvůj tichý hlas

Tisíckrát za den pohladím

Tvůj krátký vlas

Tisíckrát za den ochutnám

Tvou vůni mužnou

Tisíckrát za den vytuším

touhu milostnou

Tisíckrát za den se vzruším

a to tvé vzrušení jen tuším....

Autor Martinecka23, 27.08.2014
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí