testament

testament

pln vroucí touhy nedočkavý,
za víčky zamknu noční hřích,
zabořiv tvář ve vlas tvůj plavý,
mé peklo, můj ráj mám v očích tvých,

mě věru není těžko svésti,
od dveří prázdných kostelů
své darmo rád si budu nésti,
za písní padlých andělů
Autor černočerný, 29.08.2014
Přečteno 329x
Tipy 21
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Akrij8, marcabrun, Marcella, Kett, zelená víla, RyxiraAmyGinger, Frr, Hesiona-Essylt, Jort, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... i andělé na kůru občas pláčou ...
... vezmi si růženec a hrdě se mi podívej do očí ...
... budu věřit, že tam jsou ...

15.05.2015 17:34:12 | Marcella

hezky to zní

29.08.2014 18:57:27 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí