JSEM

JSEM

Anotace: ...

 

 

Děvka života

přežívám

vteřiny polykám dosyta

 

Běhna osudu

přijímám

bránit se nebudu

 

Uniformní dorotou

neplýtvám

jemností, dobrotou

 

Milenka chtíče

užívám

vše, co sexu se týče

 

Nevěstka bez zábran

posbírám

z ostudy mnoho ran

 

Nevěrnicí sama sobě

přiznávám

věrnou JSEM jen tobě

 

 

Autor Martinecka23, 30.08.2014
Přečteno 286x
Tipy 3
Poslední tipující: jitka.svobodova, Frr, hselby
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí