co když

co když

Anotace: pořád stejně omšelý otázky

co když,
se štěstí dělí poměrově.
smutek se dá vyjádřit procenty,
radost promilemi.

co když se posunejeme jen po určitých hranicích,
daných naší momentální situací.
jsme na cestě k jakýmusi zpackanýmu idéalu,
který nepřijde.

co když přecejenom rosteme niěkam výš,
intenzita emocí zůstavá pořád stejná,
jedna ku jedný.

kde je výš?
co když..by si nemohla plakat
mohla by ses smát?
Autor luckilybroken, 01.09.2014
Přečteno 252x
Tipy 2
Poslední tipující: hp.Rick
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí