Chutná

Chutná

Anotace: ...

 

 

Sebe chutnala

skrz jeho ústa.

Přes ně zjistila

svá slaná místa.

 

Vůni svou cítila

nesmírně dlouho.

Až se z ní opila

dej pokoj TOUHO!

 

Už víc nebude...

ve stoje rychlovka.

Ústy tě dobyde....

Strom jako pohovka.

 

 

Autor Martinecka23, 01.09.2014
Přečteno 288x
Tipy 5
Poslední tipující: AndreaM, Psavec, jitka.svobodova, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí