Prší

Prší

Anotace: ...

 

 

Už prší

sprše ty mraky sluší

Padá déšť klidně

jemně

dotek jeho působí něžně

Vyloženě svádí

vystavit mládí

Hladí

postupně celé tělo

Co první?

asi čelo

Hlava se zakloní rozkoší

kapky dopadnou na oči

Dojem pláče vytvoří

smutku?

štěstí?

Kdo to ví?

Plačící celé tělo

zimou se chvělo

Miluji každé kapky cestu

Vidíš to?

v mém gestu

jak se vychutnám

vlhká  se oddám....

 

Zprůhledněly šaty

nahá po paty

z dešťových slzí plášť

nehalí nijak zvlášť

 

Horké tělo 

zchladnout musí

Kůže z toho husí

Schovat se naučí

do vroucího náručí.

 

Stopy na podlaze mizí

v náručí si nejsou cizí

Ochutnali zmáčená těla

v oroseném zrcadle je zřela....

 

 

 

Autor Martinecka23, 02.09.2014
Přečteno 250x
Tipy 6
Poslední tipující: AndreaM, střelkyně1, Psavec, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí