Velký den

Velký den

Anotace: Básnička k narozeninám, snad se někomu hodí.

Narozeniny dnes dívka slaví,
půvabná je jak jarní květ
A všichni, co tu krásku znají,
teď přejí jí štěstí do sta let

Tvé žití ať nezkalí ti bolest,
buď vděčná za každý nový den
Měj v duši mír a v srdci lásku
a tvůj život tím bude prosluněn

Co přát ti mohu více, děvče,
snad pevné zdraví ať tě provází
Až jednou poznáš velkou lásku,
pak zjistíš, že už nic ti neschází
Autor Psavec, 29.01.2007
Přečteno 383x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V dubnu mám narozeniny, tak si tvé přáníčko schovám...Moc hezké, za 1OO

30.01.2007 22:12:00 | Verule

Dnes teda nic neslavím, ale někoho třeba potěší.
Jinak se mi líbí tvé povídky.. např. "Ženská otázka" mě vcelku pobavila ;-)"

29.01.2007 14:42:00 | Teri Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí