Nonpri(n)ce

Nonpri(n)ce

Anotace: Jen bílí koně vyválení v bahně...

Moje touhy
Jsou vypsané v mých očích
Když vidí můj stín
Jsou vypsané v mé kůži
Když stigma děvky pálí
Jsou vryté v mých dlaních
A zkracují mi život
Jsou vypsané v básních
Určených jen
Pro jedny oči...
Autor Descardea, 04.09.2014
Přečteno 283x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort, AndreaM
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí