...dnes ne...

...dnes ne...

Anotace: ...

Tvá tvář je dnes jiná

zamiloval jsem se a padnul...

prosím, chci zase cítit

vrať mi mé tělo a najdi mě.

 

Pros mé slzy, ať zůstanou schované

ať se den usmívá a noc není dlouhá

ať beránek najde stádo

a kulka dnes mine svůj cíl...

 

Dnes je lež pravda a pravda lež

neptej se proč nejsi dnes netvor

otáčej odpověď a otázku možná navěky

Dnes prostě NE.

Autor jurij, 04.09.2014
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí