Svá...

Svá...

Anotace: ...

Nač se díváš, nač?

Dej mi více, více, více než chceš

pak budu šťastná....

Nedívej se zpět, jen dej.

 

Drž mě, drž mě,

více než držíš sám sebe uvnitř,

pak se stanu jedinou Tvou,

už to udělej teď.

 

Nebraň mi, nebraň mi říci sbohem,

chci už jít a být jen,

nebraň mi a vezmi si.

Vezmi si nač más chuť a co chceš Ty.

Řeknu sbohem a budu svá.

Autor jurij, 05.09.2014
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí