Náš sen

Náš sen

Anotace: ...

 

 

Necháš si ujít ten nás sen?

To velkou chybu děláš

Je jasné jak bílý den,

cos v noci mohl mít

ve dne nemáš

 

Mě celou se vším všudy

Povolnou, Podajnou, Vzdorující

Nezažil bys chvíli nudy

Cítím to mrazivě vzrušující

 

Popustí uzdu fantazii své

a představ si ten sen:

Mé tělo cítí tělo tvé

výkřiky derou se ven

 

Jazykem polibky

smělé dotyky

začátek jenom jsou

Už žádné cavyky

Hladové spojení nás dvou

 

Není v touze navrácení

Dere se navrch stále více

Nechme ji bez krocení

Nastavme vášni líce

Není nad v hříchu utopení

 

 

 

Autor Martinecka23, 07.09.2014
Přečteno 271x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí