Narozeninová

Narozeninová

Anotace: Tak trochu jiná narozeninová https://www.youtube.com/watch?v=CJwzYPj5VDE

Dnes je ten velký Den,

kdy přála bych si pro všechny lidi

mír a klid

...lásku a zdraví...

    ...a pak už nic.

 

I když dnes narozky slavit bych měla

bylo by hloupé,

sem jinou báseň dávat.

 

 

Báseň právě pro ní,

je těžké bez slz vzpomínat.

 

Jsou to dva roky

   ...odešla.

 

Odešla v den mých narozenin.

 

Je to snad znamení?

Nechci se už na to ptát.

 

Já půjdu životem dál 

a budu ráda vzpomínat.

Autor Barčík, 08.09.2014
Přečteno 340x
Tipy 7
Poslední tipující: Trochu, AndreaM, vodnař, Pajoslaw72, Rozina
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V životě jsou těžké chvíle, ale jak píšeš musí se jít dál. Přeji hodně síly.

08.09.2014 15:01:51 | Rozina

Děkuji moc :) Jen mě mrzí, že to bylo v den mých narozenin...:(

08.09.2014 15:10:52 | Barčík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí