naděje

naděje

Anotace: čeho se někdy nechceme vzdát,je víra.....

NADĚJE
Kdo jsi
jsi-li vůbec,
na stromě jediný list,
z kterého učím se číst,
žebrák o slunce
se silou trpitele
Mám prý v tobě mučitele
vlastní duše,
svědomí své
co tváří se suše,když neumírá
Kdo jsi,
když houpeš se v mé mysli
křehký na vrcholu stromu
a koupeš mě v žalu mého života.
Jediný seschlý a zmrzlý
čekající na svého kata.
Jsi naděje co nechce na popravu.
Autor laura3, 29.01.2007
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Moc se mi líbí:)

29.01.2007 16:11:00 | Dilla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí