Tajně toužím

Tajně toužím

Anotace: ...

 

 

Tajně toužím

Proč se soužím?

Nevím

 

Tajně toužím

City bouřím

Kouzlím

 

Tajně toužím

Slastně mhouřím

A s kým?

 

Tajně toužím

V rytmu ploužím

Tvým

 

Tajně toužím

Boky kroužím

Umím

 

Tajně toužím

V tebe se vložím

Vím

 

Tajně toužím

K nohám ti složím

klín

 

Tajně toužím

Mnohé si vysním

Spím?

 

 

 

 

Autor Martinecka23, 08.09.2014
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí