Příteli

Příteli

Anotace: * http://3nityholy.blogspot.cz/2014/09/priteli.html

Tančili jsme
Vymyšlené tance na bílých zdech
Modré oči nikdy nebyly modřejší
Kůže bělejší a měkčí
Než v tom bledém ránu
Před bitvou o zbytek budoucnosti

Stal ses mnou a já zavřela oči
Abych se vynořila v těch tvých
Jako Venuše zrozená z chtění dvou nezávislostí

Světla na jevišti zhasla
Abys mohl zářit jasněji
A já odešla do hlediště
Sledovat tvou pouť
S malým úsměvem a tvou chutí na rtech

Naposledy se naše prsty dotkly
Třesklo to
Jako když spadne kámen ze srdce na mramor
A rozbije zbytky nepovedené mozaiky

Stal ses a já zůstala
V krajině divů

Příteli
Autor její alter ego, 09.09.2014
Přečteno 397x
Tipy 23
Poslední tipující: Mácha, Ishtar, Loveless, jitoush, Frr, Petbab, CoT, Miriska, RyxiraAmyGinger, Luky-33, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nemám slov... to je něco nádhernýho... St...

10.04.2016 21:05:06 | tvořilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí