Písky času

Písky času

Anotace: Čas i rány zhojí.

Jak zrnka se sypou prameny vlasů,
minulost teče skrze hodiny dolů,
marně jsme chtěli utéci času
a v přítomnosti zůstat spolu.

Počátky časem se dočkají konce,
pouště tak plní životy naše,
splatnosti dobu má existence,
včerejšky síla dneška maže.

Vzpomínky šednou, mění se v prach,
paměti pomíjivost léčí duši,
třeba z budoucna nemíti strach,
nervová spojení jednou se zruší.


Pohyb vpřed jest jedinou odpovědí,
tam skrývá se tajemství našeho bytí,
jiní nám ho nepovědí,
je třeba se oddávat žití.
Autor Serja, 11.09.2014
Přečteno 239x
Tipy 3
Poslední tipující: knihomolka, Rozina, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí