Věřit na začátky

Věřit na začátky

Anotace: Noc se ztrácí a ticho zvolna začíná nemluv přece když už dál nikdo nevnímá....

Noc se ztrácí a ticho zvolna začíná
nemluv přece když už dál
nikdo nevnímá.

Myšlenka se v němý snímek promění
a pak že dnešní svět
pozbyl všechno koření.

V téhle hře nikdy nepoznáš ten správný tah
a potom osud náš
sesype ze z misky vah
a dozní v ozvěnách
a dozní v ozvěnách.

Chci zas jednou znát ten svízel
co odmotá z bytí příze
strach vpřed běžet, nikdy zpátky
začít věřit na začátky
možná v sedě, možná v kleče
sám před sebou neutečeš

tak už zvedni ruce z klína.
Autor JackEE, 15.09.2014
Přečteno 269x
Tipy 5
Poslední tipující: jitoush, jitka.svobodova, Frr, Jort
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....Vítej na Literu,at se Ti tu daří......Ji.

16.09.2014 18:13:48 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí