Divadlo

Divadlo

Anotace: ...

Zbylo po nás sucho a klid.

Žádná slza už se nevydá ven
jen tak

Vinu za to neseš ty a
ta co měla jiná slova
v bublině nad svou hlavou
v objetí svatebních šatů
hra na nevinnou
Jenže svobodná jsem já

Utekla jsem ale
srdce zůstalo na místě
Autor Aaliyan, 16.09.2014
Přečteno 272x
Tipy 10
Poslední tipující: Akrij8, Malá mořská víla, Amonasr, Jort, Mische, Frr, jitoush
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí