Kapka na druhou

Kapka na druhou

Anotace: Volné pokračování básně Kapka :-)

Povídá jedna kapka druhé kapce:
"Co myslíš, že čeká nás dole?"
Odpověď nezní jí příliš sladce:
"Myslím, že beton k naší smůle!"

Pozoruji to drama mám zatajený dech,
právě míjí mé okno: "Holky kam ten spěch?"

Jenže než se stačím rozkoukat
proletí kolem další a za ní další,
intervaly se zkracují a jsou
minutu od minuty kratší!!

Počkám až slunce opět rozjasní oblohu,
nic více pro ně v tuto chvíli udělati nemohu!!
Autor WIRUS, 21.09.2014
Přečteno 333x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí