Křídla

Křídla

Anotace: Chtěl bych křídla...

Chtěl bych křídla ptáků
a jen tak si poletovat
Nad lány vlčích máků
v duchu tiše meditovat

Ulehal bych na mracích
přikrýval se černou tmou
Na těch hebkých matracích
spával tiše nad tebou

Hvězdy jako lampióny
nad ránem bych zhasínal
sbíral bílé žampióny
po nich večer umíral

Autor Percles, 21.09.2014
Přečteno 261x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort, jitka.svobodova, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí