OK

OK

Anotace: a KO

 

Milování při svíčkách

sny si hrají na víčkách

hříšné hrátky.

 

Vyzkoušíme po lžičkách

medicínu v srdíčkách

lásky splátky.

 

Zachycené v pastičkách

doteky po peříčkách

nevrátíš zpátky.

 

KO

Úsměvy na líčkách

schované v poličkách

včerejší hádky

 

Toužíme po hříčkách

v dalších odbočkách

z nevěry zátky

 

V tmavých uličkách

uvízli na udičkách

živote krátký....

 

 

Autor Martinecka23, 22.09.2014
Přečteno 249x
Tipy 3
Poslední tipující: Daniela, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí