Pornokněžník

Pornokněžník

Anotace: Jsem tvůj Pornokněžník, vyčaruji ti krásné boky. Čuč se je jak kolík, zbývaj nám...

Jsem tvůj Pornokněžník,
vyčaruji ti krásné boky.
Čuč se je jak kolík,
zbývaj nám dva roky.

Ze spodu a z boku,
hýbej se a makej.
Vyluštím tě jak sudoku,
nejsem tvůj starej.

Přemýšlým co s tebou dál,
nesnáším tvý polohy.
To aby se jeden bál.

Pak tě odhodím pryč,
táhni ty mrcho jedna.
Zdechni daleko, fič!
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí