Děkuji

Děkuji

Anotace: ...

Děkuji za nový den
který právě přichází,
sleduji tu mlčky jen
slunce které vychází.

Děkuji za lásku
co od ženy dostávám,
vztah náš visel na vlásku
své chyby já přiznávám.

Děkuji za štěstí
které jsi mi dala,
dlouhých devět měsíců
u srdíčka nosila.

Děkuji rodičům
mají mé uznání,
toto je omluva
za moje chování.

Děkuji za práci
i když na ní nadávám,
nechci dělat jí jen protože, 
odměnu za ní dostávám.

Děkuji za klacky
co pod nohy padají,
i za lidi v mém okolí
kteří je zvedají.

Děkuji za vše
co má stát se stane,
i z černého mraku
jednou pršet přestane.

Děkuji za malé a
nepodstatné věci,
za červené víno
i když má jen dvě deci.

Děkuji za vše
co do života vchází,
nic není tak špatné
i když zprvu mi to nedochází.

Děkuji za jídlo a
střechu nad hlavou,
na světě jsou lidé
kteří toto nedostanou.

Pokračovat mohl bych v klidu dále 

slok milion může bíti,
důvod k vděku je tu stále
stačí děkovat chtíti.

Autor WIRUS, 26.09.2014
Přečteno 289x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí