Čaj

Čaj

Anotace: ...

Je to cesta, po které kráčíš

trvá to celý léta,

než si uvědomíš, že jsi v tom po uši.

Ten vztah se vyvíjí a postupně tě naplní

naučí tě pokoře a dá ti přátele,

protože přitahuje lidi, co to mají podobně.

Je prostředkem uvolnění a poznání,

spojkou mezi přáteli a mezníkem, za nimž

žádný den není obyčejný.

Autor prouteny kosik, 27.09.2014
Přečteno 322x
Tipy 8
Poslední tipující: A42, Akrij8, Jort, Frr, jitoush, Lůca, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí