Balící finta

Balící finta

Anotace: Nápad jak najít muže, nejspíše v minulém století, který mně napadl, když jsem viděla u cesty prodávat pěkného chlapce borůvky

Vyrábím, zavářím ovocné kompoty,
a co děláš ve volném čase ty?
Sbírám, odšťavňuji,
vařím, přislaďuji,
jsem pro tebe ta pravá,
nejsem líná (samice skotu..)

V dalším čase pily chápu se,
cítím se jak Megan Fox,
jen řetěz tupý seká se,
emancipace jedna zatracená,
po chvíli lovím lux,
chce to muže, říká žena.
Autor Boudicca, 28.09.2014
Přečteno 390x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí