Red Head LOVE

Red Head LOVE

Anotace: Pro rejpalku

Když rozteče se rubín na nebeské kovadlině,
a kapka smutku z oka Aphrodite do hrsti ulovena,
S dlouhým vlasem barvou jeřabiné,
v žáru hvězdy ukována dokonalá žena,

Pro její oči které pro bolest světa nejsou,
a její úsměv co horské hřebeny zbaví sněhu,
hordy obdivovatelů zdaleka se snesou,
aby prokázali daru nebes svojí něhu,

Byť ona sama svádí bitvu s láskou trudnou,
a chladný déšť zdá se stékajíc i do duše,
až se lásce odevzdáš mnohá mužská srdce zchudnou,
o tom že mezi nimi mé sladce netuše...
Autor Earl, 01.10.2014
Přečteno 252x
Tipy 1
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí