Kdyby

Kdyby

Anotace: Kdyby Stojíme tu spolu, přitom sami Doteky a objetí přebíjí smích se slzami...

Kdyby

Stojíme tu spolu, přitom sami
Doteky a objetí přebíjí smích se slzami
Vzpomínám si jak si stála v těch bílých šatech
Ty a tvůj krásný úsměv na rtech
Byli jsme královna a král
Tvořily jsme dokonalý pár

Zamiloval jsem se asi až moc
Proto teď volám o pomoc
Byli jsme pár, byli jsme my
Teď už jen já a ty
Každý si už jde životem svým
Přál bych si být víc než přítelem tvým

Ref.:
S tebou sem se králem stal
Celé své srdce sem ti dal
Zpětně vzpomínám na své chyby
A už zbyl čas jen na to známé kdyby

S tebou strávené dny
Odehnaly špatné sny
Nezapomenu ani na jednu vzpomínku
Ani na srdce seskládané z kamínků
Chvíle snad jizvy na srdci zahojí
Emoce zpátečku nahodí
Díky za čas strávený v sedmém nebi
Zbyl čas jen na známe kdyby

Ref.:
Autor Leny, 04.10.2014
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí