Divadlo

Divadlo

Anotace: ...

V den svého narození
začínáš poprvé hrát,
i když cítíš ohrožení
musíš dál na prknech stát.


Scéna má název svět
sám postav si kulisy,
jsi jako Lotosu květ
nestuj jen v zákulisí.

Co na programu bude
je na tobě pouze,
lístek k dostání všude
a hrát bude se dlouze.
Autor WIRUS, 05.10.2014
Přečteno 232x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí