Tisíc slov

Tisíc slov

Anotace: Můžeš říci tisíc slov a přece nevystihnou podstatu, myšlenku kterou chceš sdělit....

Můžeš říci tisíc slov
a přece nevystihnou
podstatu, myšlenku
kterou chceš sdělit.

Záleží na osobě
která naslouchá.

Někomu však stačí
pohled, úsměv
i když se za ním
slzy skrývají
a ví, co chceš říci.

Jen pohled jediný
kdy hodiny jsou vteřiny
pohled ne jen do očí
též do srdce, do duše.

I mlčením lze mluviti
i mlčením lze naslouchat.
Autor Rozina, 06.10.2014
Přečteno 262x
Tipy 6
Poslední tipující: Jort, jitka.svobodova, A42, AndreaM
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jakoby mi to dnes mluvilo z duše.

06.10.2014 22:57:50 | A42

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí