Zasněně, zasněženě

Zasněně, zasněženě

Anotace: ...

Zasněně, zasněženě, počítám kamínky.
Den po kamínku.
Do komínu- poskládám. .
Pohladím, vlasy duhy.
Té, která měla začátek u nás za kopcem.
-byla za nosem,
a člověk tam nikdy nedošel.
Chtěl mít trávu stále zelenou.
A tak na kolenou,
prosím.
Duho za nosem
neztrať se za kopcem.
Autor Adéla K., 06.10.2014
Přečteno 289x
Tipy 6
Poslední tipující: vodnař, jitka.svobodova, Frr, A42
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí