První láska

První láska

Anotace: Věčná je první láska.


Vždy když hledím z okna domu
vidím jen vítr, jak si pohrává s listy bříz
vždy když hledím z okna dolů
přemýšlím, zda-li mou touhu po objetí ucítíš.

Né vždy hledím jen tak upřeně do prázdna
občas se i snažím ze starých citů složit slova
verše - básně, tyhle i ty další
všechny jsou o tobě,
je to dokola a znova.

Nevím jestli jsi moje nemoc
nebo jen vzpomínka které nechci dát sbohem
vrátit tak čas 
věř, že byl bych Ti bohem...

 

 

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=Ob72ep7GoCs

Autor Pučik, 07.10.2014
Přečteno 395x
Tipy 3
Poslední tipující: MARKO, Kett, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten klip je úžasnej :-)

08.10.2014 11:12:38 | Kett

Krásná básnička. Až se to mlží a ukápne slžička.

07.10.2014 20:48:03 | MARKO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí