Vlastní zpověď

Vlastní zpověď

Anotace: nejsou otázky a odpovědi, které by se nedaly říci do očí

 ...tiše se ptám co bude zítra až vstaneš,

podíváš se do zrcadla na svůj stín

uvidíš další vrásku, 

další ráno bez otázky a odpovědi....

 

 ...den bez prožitých chvil s ním,

budeš do prázdna točit svým prstenem věčnosti

vzpomínat na chvíle dobra, které nebyly dobré

přát si svůj vlastní sen...

 

 ...pak přijde večer, který nesmyje otázky

jen prohloubí díru, která černě spojí Tvé myšlenky

která se Tě bude ptát, proč jsi nepřišla

do noci si zakřičíš...

 

 ...sen, tak dlouhý, krásný, vykoupený blahem a prožitkem

dá Ti nicotnou naději na okamžik krátký,

aby jsi mohla být, žít, snít

neprobuď se...

 

 ...budu tady v ten okamžik, až stín pohltí stín

Autor jurij, 08.10.2014
Přečteno 284x
Tipy 4
Poslední tipující: magnet-ka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí