Letošní dovolená

Letošní dovolená

Anotace: Ještě jedna vzpomínka na pomalu odcházející léto . . .

Ta letošní dovolená,
zdála býti se ubrečená.

Navzdory všem nešvarům,
však slunce občas vysvitlo
a tak důvod na radost,
nám nejednou poskytlo.

Na okraji České Kanady
kde vzduch je ještě čistý,
všude kolem nic jen les
takže jsem si téměř jistý.

Do přírody pěšky
a na výlety autem,
pod širák bych nešel
i když býval za mlada
jsem dobrým skautem.

V chatce číslo čtyři,
všichni pěkně společně,
strávili jsme dovolenou
a to celkem statečně.
Autor WIRUS, 12.10.2014
Přečteno 218x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí