Básním

Básním

Anotace: Básním a básnit budu..

Sbírka: Písně mého mládí

Básním
a básniti nadále budu.
O tom,
jak život není krásný.
Klidně ať rozbijou mi hubu.

Co na srdci to
na klávesnici?
Svůj názor na svět
mohu sdělit
prostřednictvím básně,
i když nemusí se líbit.
(báseň i názor)

Protože já
člověk svobodný
rád
píši:
možná obsah nevhodný,
možná zformulován k píči.

Básním
nebo alespoň
se snažím
a nadále básniti
nebo alespoň
se snažiti budu.
O tom že život může být krásný,
když se zbavím studu.
Autor lukassnajdr, 14.10.2014
Přečteno 307x
Tipy 3
Poslední tipující: bogen, Kubský P.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí