Ležíme

Ležíme

Anotace: o dni v náručí...

Anděl pláče do koryta řek,
jenž z hor dávají se na útěk,
ležím ty a já,
na břehu,ach,jak jsi spanilá

Někde v dáli hoří slunce,
kamsi za hory uniká,
ležíš ty a ležím já,
na louce,jenž sny mi splnila

Noc po svazích své kadeře spustila,
až pod nehty zalezla,
ležíme ty a já,
na úpatí hory,vílo má líbezná
Autor horymír, 30.01.2007
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí